Duolingo – learning swedish

Duolingo-appen är en pedagogisk webbplats för att lära språk gratis på ett nytt, enkelt och effektivt sätt på Android och iOS, appen låter arabisktalande lära sig franska, engelska, svenska, tyska och spanska, och appen lär arabiska att Engelsktalande nyligen kan du Från lärande när som helst, var som helst.

Duolingo-appen lär alla språk på principen om utmaningar, och ökad språkbalans är relaterad till att lära sig mer genom appen. Det tillåter också konversationer med andra användare av webbplatsen, och det kan användas av alla grupper.

Applikationen ger en selektiv version för skolelever, kallad Duolingo för skolor, som tusentals lärare och elever drar nytta av dagligen.

 

Vilka är funktionerna i Duolingo-appen?

Hjälpsamma lektioner fokuserar på enkla, enkla och roliga förklaringar så att eleverna blir glada över språkinlärning lär dig svenska

Varje lektion innehåller en kombination av tal, lyssnande, översättning och flervalsprov.

Den lär ut hur man använder språket på ett flexibelt sätt genom att sätta ord i flera fall som syftar till att bygga hörnstenen i vilket språk som helst.

 

Duolingo gör att du kan veta vilka av dina svar som är korrekta, och när du tappar en utmaning visar appen dig hur du kan förbättra din nivå.

Den lär applikationsanvändarna och tränar dem i språkkunskaper (skriva, läsa, tala, lyssna) genom olika interaktiva frågor på ett spelliknande sätt eftersom du har ett minimum tillåtet antal fel i varje träning, och efter att du hoppat över träning får du kumulativ punkter genom vilka du kan skicka nivån till en annan nivå. Du får falska pengar som du kan använda för att köpa nya funktioner och aktiviteter från en falsk appbutik.

Applikationen ger användaren ett särskilt avsnitt för ord som innehåller orden som du lärde dig av honom och bredvid varje indikatorord, det mäter hur bra du kommer ihåg det ordet så att du inte glömmer ordet efter en stund. Denna metod hjälper till att aktivera minne och behålla information under en längre period.svenska för nybörjare

Webbyrå - Duolingo - learning swedish Webbyrå - Duolingo - learning swedish

Inom webbplatsen finns interaktiva forum genom vilka du kan interagera med deltagarna i träningsprogrammet, vilket leder till ytterligare förfining av dina färdigheter. Du kan också bjuda in dina vänner att tävla tillsammans för att klara nivåerna och få poäng för att öka din entusiasm.

Duolingo-tester innehåller en unik egenskap i testerna, i det här testet om eleven svarar på en fråga korrekt blir nästa fråga svårare, men om han svarar fel blir nästa fråga enklare, så testet bestämmer studentens förmåga snabbt och exakt.

studying swedish here 

swedish lesson here