e-handel

E-Handel

Vi överträffar användarnas förväntningar med en online-upplevelse


E-Handel Webbdesign

Oavsett om du säljer en mobil för 10 000 kr eller en kudde för 25 kr så kommer vi att omfamna komplexiteten av varenda utmaning så att dina kunder får det bästa e-handel upplevelse genomtänkt i sin enkelhet, men ändå djärv och minnesvärd i sin ambition.

Swedags är en webbdesign- och digitalmarknadsföring byrå, där kreativ design och forskningsdriven strategi möter resultat och intäkter.

Vi vill gärna samarbeta med dig som vill vara standardsättare och omdefiniera marknadens digitala upplevelse.

e-handel design
e-handel

Design som ökar konverteringar

Din webbplats är avsedd att inspirera aktion, den är inte bara en broschyr.

Användbar information finns på nästan alla webbsida som helst, den här informationen kan vara lättläst och övertygande för användarna, men inte så många har starka uppmaningar som driver användarna till nästa steg på inköpsresan.

Att skapa en smidig användarresa maximerar konverteringar och levererar en e-handelsupplevelse som besökare tycker är givande och intuitivt. Att få det här felaktigt kommer att göra kunderna frustrerade och springa till dina konkurrenter.

Med vår utveckling av e-handel skapar vi en ren och intuitiv UI/UX-design, snabba sidladdningshastigheter och mobilkompatibilitet. Med detta i åtanke ser du fler genomförda köp och förbättrad avkastning på din onlinebutik.

Kunder måste få WOW-faktorn när de besöker din webbplats så att de förblir engagerade. Vi, med vår erfarenhet, hjälper dig att leverera den faktorn.