seo, sökmotoroptimering

SEO

Sökmotorotpimering

Synas första sidan på Google


Hur arbetar vi med SEO?

seo, sökmotoroptimering

Analys & Forskning

Vi analyserar vilka sökmöjligheter din webbsida, tjänster eller produkter har för att avgöra vilka nyckelord är mest lönsamma att optimera och arbeta på. Vi analyserar hur tuff konkurrensen är och utför en konkurrent analys för att ta fram styrkor och svagheter i jämförelse med din webbsida

seo, sökmotoroptimering

On-Page SEO

Vi analyserar och går igenom din webbsida och tillämpar On-page metoden för att optimera webbsidans innehåll båda för sökmotorer och användare. On-page SEO vanliga metoder är bland annat optimering av titeltaggar, innehåll, interna länkar och URL

seo, sökmotoroptimering

Off-Page SEO

Vi arbetar på ranka din webbplats på Google och öka ditt varumärkes synlighet, därför bygger vi en länkstrategi därför skapar vi externa länkar till din webbsida för att öka ditt varumärke identitet

seo, sökmotoroptimering

Analysera och Rapportera

Vi kommer att leverera löpande användbara och uppdaterade rapporter som visar tydlig status på din söktrafik och sökpositioner på Google så att du kan göra kurskorrigeringar där det behövs och dubbla ner ansträngningar som tydligt fungerar för ditt företag

Satsar du på SEO?

Hittbarhet är viktigt för att dina potentiella kunder kan hitta dig när de söker. Ta kunder till din webbplats eller e-handelsbutik genom att visas i de allra första sökresultaten, dina potentiella kunder behöver veta att du existerar!

Oavsett om du har en stadig mängd inkommande trafik men dåliga konverteringar, eller tvärtom, eller om du bygger en ny webbplats eller ett nytt varumärke och vill ha ögonen på det, så har du kommit till rätt ställe.

seo, sökmotoroptimering
seo, sökmotoroptimering

Varför har SEO en stor betydelse?

Google äger en betydligt större del av sökmarknaden än konkurrenterna som t.ex. Yahoo, och Bing. Sökmotor giganten bearbetar miljarder sökningar varje dag, och de allra flesta som söker i Google lämnar med stort sannolikhet aldrig den första sidan. Finns din webbplats ens på första sidan?

Sökmotoroptimeringen (SEO) hjälper dig att optimera din webbsida till en snabb, robust och användarvänlig webbplats som rankas högre i sökmotorer, vilket i sin tur hjälper till att få mer kvalificerade potentiella kunder/besökare till din webbplats och så småningom ökar konverteringsfrekvensen.

Swedags Webbyrå erbjuder professionella SEO-tjänster som driver försäljning, inte bara trafik.

SEO och organisk sökning

Mer än hälften av din webbtrafik börjar med en sökning, troligen på Google. Detta innebär att över 40% av intäkterna fångas genom organisk (obetald) söktrafik.

Med över 3,5 miljarder sökningar per dag, vad är oddsen att just din webbplats ska synas först? Låt oss göra jobbet åt dig och få din webbplats att uppstå till de bästa sökresultaten.

seo, sökmotoroptimering

LOKALT SEO för lokalt företag

Lokal SEO är för företagare som är villiga att öka sin webbtrafik, konverteringar eller till och med verkliga besök till deras fysiska butik på lokal nivå. Swedags hjälper dig att rankas först i sökresultaten lokalt.

seo, sökmotoroptimering
seo, sökmotoroptimering

App-SEO För din mobil app

Med mer än 6 miljoner mobilapplikationer i App Store och Google Play är det svårare att få din app upptäckt. Vårt expertteam hjälper dig med din App Store-optimering (ASO) för att se till att din app synas och upptäckas i Google Play Store & App Store.